Vader Neymar komt met belangrijk nieuws over toekomst van zijn zoon

Vader Neymar komt met belangrijk nieuws over toekomst van zijn zoon
Dinsdag 13 maart 2018 - 20:23   I  

Hij was het gespreksonderwerp van de transferperiode vorige zomer en wellicht zal Neymar ook komende zomer vlot over de tongen rollen. Hij wordt nu al in verband gebracht met andere clubs, waaronder ook Real Madrid. Daar zoeken ze een nieuwe ster die in de voetsporen van Ronaldo kan treden. Intussen heeft het kamp van Neymar echter gereageerd.

Volgens het Spaanse AS zou die transfer wel eens een speciale wending krijgen. Zo zou Nike zich gaan bemoeien met de zaak. Zij zouden een deel van de transfersom willen betalen om zo Real Madrid te overtuigen om volgend seizoen over te stappen naar het merk.

Naast Ronaldo is Neymar het gezicht van Nike, voor Adidas is dat Lionel Messi. Als Nike ervoor kan zorgen dat Neymar bij Real Madrid speelt kan dat een gigantisch commercieel voordeel opleveren. Met de transfer zou zo'n 400 miljoen euro gemoeid zijn, maar als Nike nu in de dans springt kan die deal er toch komen.

160 miljoen voor Salah

Neymar is niet de enige versterking die Real probeert binnen te halen. De Egyptenaar is bij Liverpool bezig aan een fenomenaal seizoen. Salah was tot dusver al goed voor 24 competitiedoelpunten, en dat is ook Real Madrid niet ontgaan. Vorige week lekte al uit dat Florentino Perez in Salah de ideale vervanger voor de teleurstellende Gareth Bale ziet. De Welshman zou in het tussenseizoen andere oorden mogen opzoeken en een terugkeer naar de Premier League zou een optie zijn.

Bij Real Madrid zouden ze overigens bereid zijn om 80 miljoen euro op tafel te leggen voor Salah. Navraag bij Liverpool leerde de clubleiding van Real evenwel dat 80 miljoen allesbehalve genoeg is. The Reds betaalden vorige zomer 42 miljoen euro aan AS Roma en hebben nu een prijskaartje van – hou u vast – 160 miljoen rond de hals van de Egyptische sensatie gehangen.

Update - Neymar blijft

Neymar Senior, de vader van de sterspeler, heeft laten weten dat zijn zoon volgend seizoen gewoon bij PSG blijft, ondanks alle aanhoudende geruchten. Neymar revalideert momenteel in Brazilië van een zware blessure. PSG-voorzitter Nasser Al-Khelaifi en technisch directeur Antero Henrique hebben de speler daar een bezoek gebracht. Dat bezoek heeft blijkbaar het een en ander opgehelderd.

"Neymar heeft niet alleen een heden bij PSG, maar ook een toekomst", laat vader Neymar optekenen tijdens een persconferentie met Al-Khelaifi. "Neymar blijft tweeduizend procent zeker", sluit de voorzitter zich aan bij die woorden. "Hij voelt zich gelukkig en is volop gemotiveerd om zo snel mogelijk terug te keren."

Poll: Moet Neymar Frankrijk verlaten?

TAGS  I  Real Madrid  I   PSG  I   Neymar

vrijdag 9 december 2022

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022