'Deze Premier League-club gaat vol voor Casillas'

'Deze Premier League-club gaat vol voor Casillas'
Donderdag 08 maart 2018 - 16:14   I  

Iker Casillas is ondertussen 36 jaar oud, maar de doelman van FC Porto is ervan overtuigd dat hij nog steeds enkele jaren op het hoogste niveau in zich heeft. De Spanjaard is lang geen eerste keus meer in Portugal, maar wil wel nog een laatste avontuur aangaan.

Een tijdje geleden werd Casillas nog in verband gebracht met een overstap naar de Serie A. De gewezen sluitpost van Real Madrid had zijn management de opdracht gegeven om een goede club in de Italiaanse eerste divisie te vinden. Concrete aanbiedingen leverde dat evenwel niet op, en dus staat Casillas nu ook open voor andere competities.

Volgens diverse Engelse media is de kans erg groot dat de ervaren rot zijn carrière komend seizoen verderzet in de Premier League. Volgens de Newcastle Chronicle heeft Newcastle United de doelman op het oog. Casillas, aan het einde van het seizoen een transfervrije speler, zou alvast hoog op het verlanglijstje van trainer Rafa Benitez staan.

Sels

Het feit dat Benitez aan zijn landgenoot denkt, onderstreept nog maar eens dat Matz Sels geen toekomst meer heeft bij Newcastle United. RSC Anderlecht huurt de doelman tot het einde van het seizoen en denkt eraan om Sels definitief over te nemen.

Poll: Kan Casillas nog mee in de Premier League?

TAGS  I  Sels  I   Casillas  I   Anderlecht  I   Newcastle United  I   Porto

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024