'Club Brugge neemt afscheid van defensieve sterkhouder'

'Club Brugge neemt afscheid van defensieve sterkhouder'
Maandag 01 januari 2018 - 20:30   I  

Onder Ivan Leko speelt Club met drie verdedigers. Voor het uitvoetballen rekent Leko vooral op Poulain en Denswil, die beide een uitstekende inspeelpass hebben. Toch is de kans groot dat Club binnenkort op zoek moet naar een nieuwe uitvoetballende verdediger.

Stefano Denswil is zeer waarschijnlijk aan zijn laatste maanden bezig bij Club Brugge. Afgelopen zomer was zijn transfer naar de Premier League eigenlijk al in kannen en kruiken, maar Club blies de transfer op het laatste nippertje af omdat het geen vervanger kon vinden voor de Nederlander.

Nu hebben ze bij Club wel de nodige tijd om een vervanger te zoeken. Brandon Mechele heeft zich dit seizoen ontpopt tot sterkhouder in de Brugse verdediging en Poulain haalt na zijn blessure stilaan zijn oude niveau. Decarli speelt eigenlijk altijd wel zijn wedstrijden, maar haalt toch niet het gehoopte niveau.

Waarschijnlijk laat Club Denswil dus in de zomer gaan en zal het dan ook een nieuwe verdediger aantrekken. In januari is dat nog niet aan de orde, want met Vanlerberghe (en Simons) hebben ze twee spelers die ook een rijtje lager kunnen spelen. Club neemt dus wellicht pas in de zomer afscheid van Denswil.

Poll: Wie van de drie vindt u de beste verdediger?

TAGS  I  Club Brugge  I   Denswil

zondag 5 februari 2023

zaterdag 4 februari 2023

vrijdag 3 februari 2023