'Anderlecht ontpopt zich tot gevreesde uitdager van Club Brugge met nieuwe toptransfer'

'Anderlecht ontpopt zich tot gevreesde uitdager van Club Brugge met nieuwe toptransfer'
Maandag 22 juli 2024 - 20:00   I   door Redactie

Anderlecht lijkt een versnelling hoger geschakeld te zijn op de transfermarkt. Waar het tot op heden nog steeds geen officiële aanwinst wist aan te kondigen, wordt het wel steeds concreter in verband gebracht met enkele versterkingen. Zo zou Jan-Carlo Simic dinsdag normaal voorgesteld worden.

Daar blijft het echter niet bij, dat meldt Sacha Tavolieri. De transferexpert weet dat paars-wit een bod heeft neergelegd bij Lech Poznan om Filip Marchwinski over te nemen. Marchwinski is een aanvallende middenvelder met de Poolse nationaliteit en is 22 jaar.

De Pool heeft volgens Transfermarkt een waarde van zes miljoen euro. Indien Anderlecht hem wil overnemen, zal het dus een stevig prijskaartje moeten betalen. Hoeveel ze in Brussel geboden hebben aan Lech Poznan is niet geweten.

Verder meldt Tavolieri dat Anderlecht af te rekenen heeft met stevige concurrentie uit de Serie A en de Ligue 1. De Pool zelf bekijkt nu voor welk project hij wil kiezen. Bij Anderlecht moet hij de concurrentie aangaan met Yari Verschaeren en Alexis Flips, als die de club niet verlaat. 

Poll: Kan Anderlecht dit seizoen hoger eindigen dan de derde plaats?

TAGS  I  Anderlecht  I  Alexis Flips  I  Filip Marchwinski

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024

woensdag 4 september 2024

17 11:00 /

dinsdag 3 september 2024