'Jesper Fredberg in nauwe schoentjes bij Anderlecht'

'Jesper Fredberg in nauwe schoentjes bij Anderlecht'
Maandag 15 juli 2024 - 18:00   I   door Redactie

Anderlecht is nog steeds op zoek naar een vervanger voor Zeno Debast. De Rode Duivel werd onlangs voor zo’n zestien miljoen euro verkocht aan Sporting Lissabon, maar in Brussel wisten ze nog geen opvolger te strikken.

Waar Nunzio Engwanda wordt gezien als een van de grootse talenten op Neerpede, lijkt hij met zijn zestien jaar nog iets te jong om centraal in de verdediging van de eerste ploeg te gaan postvatten, al kan hij met Jan Vertonghen wel dé ideale leider naast hem krijgen.

Vertonghen lijkt dan ook te gaan bijtekenen in Brussel. Verwacht wordt dat hij deze week nog zijn handtekening zet onder een contract dat hem minstens één seizoen bij paars-wit houdt. Naar verluidt is er ook sprake van een optie op nog een seizoen. 

Toch is de spoeling achterin hoe dan ook erg dun en dus hopen ze bij Anderlecht nog enkele defensieve krachten te verwelkomen. Volgens Sasha Tavolieri mag het alvast wéér een naam schrappen. De Brusselaars informeerden onlangs bij Rav van den Berg, een 20-jarige Nederlander van Middlesbrough. Hij bleek echter veel te duur. Zo moet Jesper Fredberg opnieuw uitkijken naar andere opties.

 

Poll: Gaat Anderlecht zich het gebrek aan transfers beklagen aan het begin van het seizoen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Jan Vertonghen  I  Zeno Debast  I  Rav van den Berg

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024