Meteen een toptransfer: 'Anderlecht legt eerste zomeraanwinst eindelijk vast'

Meteen een toptransfer: 'Anderlecht legt eerste zomeraanwinst eindelijk vast'
Maandag 15 juli 2024 - 08:30   I   door Redactie

Anderlecht en Jan Vertonghen naderen een akkoord omtrent een contractverlenging, dat weet Het Laatste Nieuws. De 37-jarige centrale verdediger twijfelde na het EK lang of hij nog door moest gaan als voetballer. Nu heeft hij die twijfels overboord gegooid.

Na de uitschakeling op het EK van twee weken geleden, bleef het lange tijd stil rond de verdere toekomst van Vertonghen. Hij mocht dan wel zijn pensioen als international aangekondigd hebben, op meer nieuws over zijn carrière in clubverband was het lange tijd wachten.

Tot nu, want volgens HLN zijn paars-wit en Vertonghen er zo goed als helemaal uit. De recordinternational zou volgende week zelfs al aasluiten op training. Dat lijkt maar net op tijd te zijn aangezien Anderlecht zijn competitie aftrapt op zaterdag 27 juli.

Dat Vertonghen nu zijn handtekening zal zetten onder een langere verbintenis, betekent geweldig nieuws voor Anderlecht. Op twee seizoenen tijd wist Vertonghen zich te profileren tot rots in de branding van de paars-witte verdediging. Daarbij komt dat zijn ervaring een jonge ploeg als Anderlecht zeker van pas zal komen. 

Poll: Een goede zaak voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Jan Vertonghen

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024