Net nu hij terug is uit blessure: 'Opnieuw dramatisch nieuws voor Rode Duivel Romeo Lavia'

Net nu hij terug is uit blessure: 'Opnieuw dramatisch nieuws voor Rode Duivel Romeo Lavia'
Vrijdag 12 juli 2024 - 16:00   I   door Redactie

Romeo Lavia wordt beschouwd als een van de grootste talenten van alle middenvelders in België. Mocht hij vorig seizoen niet geblesseerd zijn geweest, had hij wellicht een plaatsje gehad bij de Rode Duivels op het EK. Onlangs toonde hij zich opnieuw op training bij zijn club Chelsea.

Lavia kende vorig jaar heel wat pech. De twintigjarige defensieve middenvelder had in totaal met drie verschillende blessures te kampen, waardoor hij 43 wedstrijden miste voor Chelsea. Na maanden revalideren, mag hij zich nu opnieuw voetballer noemen.

Ondanks het uitstekende nieuws voor de jonge Belg, kreeg hij nu ook slecht nieuws te horen uit zijn club. Zo staat Chelsea op het punt om Renato Veiga over te nemen van FC Basel. Fabrizio Romano weet dat de Portugees zijn medische testen al wist af te leggen en dat hij vandaag (vrijdag) zijn contract zal tekenen.

De komst van de twintigjarige defensieve middenvelder betekent slecht nieuws voor Lavia, gezien de aanwinst op dezelfde positie speelt als hij. Daarnaast hebben ze in Londen nog verschillende opties centraal. Met Conor Gallagher, Enzo Fernandez en Moises Caicedo heeft het al drie concurrenten.

Poll: Krijgt Lavia dit seizoen eindelijk zijn kans bij Chelsea?

TAGS  I  Romeo Lavia  I  Chelsea  I  Rode Duivels

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024