Officieel bevestigd: Aanbod van 1,4 miljard euro voor Lionel Messi

Officieel bevestigd: Aanbod van 1,4 miljard euro voor Lionel Messi
Zondag 16 juni 2024 - 15:00   I   door Redactie

Lionel Messi verliet in 2023 Paris Saint-Germain. De Argentijn werd er uitgefloten door de eigen fans en koos voor een avontuur in de Amerikaanse MLS-competitie bij Inter Miami. Dat had echter heel anders kunnen lopen.

Messi werd ook gelinkt aan een transfer naar Saoedi-Arabië, zoals zijn eeuwige rivaal Cristiano Ronaldo hem al voor deed. De Argentijn kreeg een aanbod van 1,4 miljard euro. Dat wordt bevestigd door Anmar Al Haili, president van de Saoedische Pro League club Al Hilal.

"We hebben hem een aanbod van 1,4 miljard euro gedaan, maar de speler weigerde omdat zijn familie naar Amerika wilde", aldus Al Haili. "Het was een verrassing hoe de speler zo'n enorm aanbod kon weigeren omwille van zijn familie. Het was mogelijk om zijn familie te overtuigen, maar hij aarzelde niet om te weigeren. We respecteren dit, want familie is belangrijker dan geld."

Neymar

Mocht Messi er toch getekend hebben, had hij opnieuw ploeggenoot geworden van Neymar. Voorts had hij een voorhoede gevormd met Aleksandar Mitrovic (ex-Anderlecht).

Poll: Had Messi daar beter wel op ingegaan?

TAGS  I  Lionel Messi  I  Al-Hilal  I  Inter Miami

vrijdag 12 juli 2024

donderdag 11 juli 2024

woensdag 10 juli 2024

dinsdag 9 juli 2024