Hein Vanhaezebrouck vol lof: “Door deze speler presteren we zo goed!”

Hein Vanhaezebrouck vol lof: “Door deze speler presteren we zo goed!”
Vrijdag 12 april 2024 - 22:00   I   door Redactie

Vanhaezebrouck prijst de recente vorm van Omri Gandelman, die al drie doelpunten tijdens de play-offs heeft gescoord. Zijn totale aantal doelpunten voor het seizoen staat nu al op negen.

Gandelman werd aangetrokken vanwege zijn scorend vermogen, maar werd aanvankelijk niet beschouwd als basisspeler vanwege zijn beperkte ervaring. Vanhaezebrouck is ervan overtuigd dat Gandelman, nu hij meer speeltijd krijgt, logischerwijs vaker begint te scoren.

Opvallend is dat Gandelman een "transfer van de trainer" was, omdat Vanhaezebrouck hem bleef aanbevelen als potentiële aanwinst. Deels is het dus de verdienste van de coach dat er nu zo'n goede speler in de basis staat, maar volgens Vanhaezebrouck zal Gandelman zich nog steeds moeten bewijzen, aangezien geblesseerde spelers zullen terugkeren en iedereen zal moeten strijden om zijn plekje in de basiself.

Het wordt dus afwachten of Gandelman tijdens de volgende wedstrijd van KAA Gent, uit bij OH Leuven, opnieuw het net weet te vinden. Hij blijft echter een speler die we in de gaten moeten houden, en die ongetwijfeld een rooskleurige toekomst tegemoet gaat.

Poll: Vind je dat Vanhaezebrouck Gandelman in de basis moet blijven opstellen?

TAGS  I  Hein Vanhaezebrouck  I  AA Gent  I  Omri Gandelman

maandag 27 mei 2024

zondag 26 mei 2024

zaterdag 25 mei 2024

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024