'Europese topclub legt om deze krankzinnige reden klacht neer tegen JPL-club'

'Europese topclub legt om deze krankzinnige reden klacht neer tegen JPL-club'
Vrijdag 12 april 2024 - 19:00   I   door Redactie

De supporters van PAOK hebben geen al te fijne tijd in Brugge beleefd. Zojuist werd zelf bekend dat de club een officiële klacht bij de UEFA heeft ingediend.

Tijdens de kwartfinale van de Conference League tegen Club Brugge rechtvaardigde de aanhang van PAOK Saloniki hun reputatie. Voor aanvang van de wedstrijd probeerden enkele supporters zonder ticket het stadion binnen te dringen, wat resulteerde in verschillende confrontaties.

Na afloop van de wedstrijd escaleerde de situatie verder, waarbij de ordediensten zelfs een waterkanon moesten inzetten. Hierbij raakten echter ook onschuldige PAOK-fans met tickets betrokken.

PAOK heeft direct een klacht ingediend bij zowel de UEFA als de Griekse ambassade. Ze veroordelen de acties van de Belgische autoriteiten als "ongeziene haat tegen Grieken" en eisen sancties voor het lijden van hun fans en morele compensatie voor de slachtoffers.

Het wordt afwachten hoe deze situatie zich verder zal ontwikkelen. Club Brugge en de politie hebben echter al verbaasd op dit nieuws gereageerd.

Poll: Begrijp je dat PAOK een klacht tegen Club Brugge heeft neergelegd?

TAGS  I  Club Brugge  I  politie  I  Jupiler Pro League  I  PAOK

maandag 27 mei 2024

zondag 26 mei 2024

zaterdag 25 mei 2024

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024