Johan Boskamp in diepe rouw: "Naast Oostende gaat ook deze eersteklasser failliet!"

Johan Boskamp in diepe rouw:
Zaterdag 20 januari 2024 - 17:00   I   door Redactie

In een recent interview met 'Het Belang van Limburg' heeft Johan Boskamp zijn bezorgdheid geuit over de financiële situatie van Standard. Hij deelde zijn mening over de omstandigheden rond de club en wierp ook een blik op de heisa rond de Belgische scheidsrechters.

Boskamp uitte zijn zorgen over de recente veranderingen bij Standard, waaronder de vervanging van Carl Hoefkens door Ivan Leko. Hij benadrukte dat de situatie bij Standard ‘zorgwekkend’ is, na geruchten over diepe schulden. Boskamp betwijfelt of de Amerikaanse eigenaars genoeg middelen zullen investeren om de club te stabiliseren.

Boskamp nam ook de tijd om terug te kijken op de situatie rond de Belgische scheidsrechters, en blikte vooral terug op de discussies omtrent VAR-beslissingen. Hij begrijpt de frustraties van clubs, zoals KRC Genk, die betrokken waren bij dergelijke (discutabele) VAR-momenten. Hij twijfelt echter aan de haalbaarheid van het herspelen van wedstrijden na VAR-fouten en en vraagt zich af hoe dergelijke situaties in de toekomst vermeden kunnen worden.

Hiernaast vindt hij ook dat Vermeeren en Heynen te laag eindigden bij de ‘Gouden Schoen’. Volgens hem is dit een ‘absolute schande’ en mogen de journalisten die stemden zichzelf geen kenners noemen.

Poll: Vind je zijn zorgen terecht?

TAGS  I  Johan Boskamp  I  Standard

vrijdag 12 april 2024

donderdag 11 april 2024

woensdag 10 april 2024

dinsdag 9 april 2024

maandag 8 april 2024