'Standard-bestuur neemt beslissing over lot van Carl Hoefkens'

'Standard-bestuur neemt beslissing over lot van Carl Hoefkens'
Donderdag 28 december 2023 - 14:00   I   door Redactie

Carl Hoefkens, de coach van Standard, staat op een kritiek moment in zijn carrière. Na een teleurstellende periode waarin het team slechts drie van de vijftien mogelijke punten behaalde, is er groeiende bezorgdheid over zijn capaciteiten als trainer.

Deze zorgen worden verder aangewakkerd door de matige prestatie van het team in hun recente wedstrijd tegen STVV. Met Standard dat nauwelijks boven de degradatiezone staat, is de druk op Hoefkens toegenomen.

De situatie herinnert aan een jaar geleden, toen Hoefkens ontslagen werd als trainer van Club Brugge, een moeilijke periode in zijn loopbaan. Nu, bij Standard, hangt zijn toekomst opnieuw aan een zijden draadje. Het bestuur van Standard zal binnenkort beslissen over zijn lot. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Ondanks deze onzekere tijden, blijft Hoefkens optimistisch. Hij heeft onlangs aangegeven dat het team meer kwaliteit nodig heeft, vooral na het opheffen van het transferverbod. Hoefkens gelooft nog steeds dat hij de club naar een hoger niveau kan tillen.

Poll: Moet Standard nog geduld hebben met Hoefkens?

TAGS  I  Standard  I  Carl Hoefkens

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024