Totale afgang voor Club Brugge-flop Roman Yaremchuk: Dit is er aan de hand

Totale afgang voor Club Brugge-flop Roman Yaremchuk: Dit is er aan de hand
Zaterdag 18 november 2023 - 08:00   I   door Redactie

Roman Yaremchuk, de Oekraïense aanvaller die anderhalf jaar geleden voor 17 miljoen euro door Club Brugge werd aangetrokken, worstelt met zijn vorm bij Valencia CF, waar hij momenteel op huurbasis speelt.

Ondanks zijn prijskaartje kon Yaremchuk zijn waarde bij Blauw-Zwart niet bewijzen, met slechts zes doelpunten in 32 wedstrijden. Dit leidde tot een huurperiode bij Valencia, zonder aankoopoptie. Bij Valencia heeft Yaremchuk het ook moeilijk. De 46-voudig international wacht nog steeds op zijn eerste doelpunt en zit meestal op de bank. Door de blessure van Hugo Duro zou hij de komende weken echter meer speeltijd kunnen krijgen. Dit wordt gezien als een cruciale kans voor Yaremchuk om zich te bewijzen.

Het lokale medium Diario UF meldt dat er een grote kans bestaat dat Yaremchuk al in de winterstop zal vertrekken als zijn prestaties niet verbeteren. Dit zou betekenen dat Club Brugge's directeur Vincent Mannaert in januari al op zoek moet naar een nieuwe oplossing voor de speler, die als een dure mislukking wordt gezien. Of Yaremchuk in de plannen van Ronny Deila past, is onzeker.

Poll: Is Yaremchuk een van de grootste transferflops van de laatste 10 jaar bij Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  Valencia  I  Roman Yaremchuk

maandag 22 juli 2024

zondag 21 juli 2024

zaterdag 20 juli 2024