Johan Boskamp heeft geen goed nieuws te melden over zijn gezondheid

Johan Boskamp heeft geen goed nieuws te melden over zijn gezondheid
Woensdag 01 november 2023 - 15:00   I   door Redactie

Voetbalanalist Jan Boskamp, een bekend gezicht op de Nederlandse televisie, heeft aangekondigd dat hij zijn tv-carrière zal beëindigen. De 75-jarige Boskamp heeft tegenover De Telegraaf onthuld dat hij zijn loopbaan zal beëindigen op 1 juni, de dag van de Champions League-finale op Wembley.

"Het is mooi geweest", zegt Boskamp over zijn mediacarrière. "Als ik opsta uit bed, dan voel ik alles kraken. Mijn lichaam is 75 jaar oud, maar het voelt weleens alsof ik al een paar jaartjes verder ben."

Recent had Boskamp nog ernstige gezondheidsoverwegingen. "Ik ben blij dat ik het heb overleefd op de intensive care. Van sommige mensen in mijn omgeving vraag ik me af waarom ze al zo vroeg moesten gaan. Dan kijk ik naar hun foto’s en denk: ik zou met alle liefde met hen van plaats ruilen."

Het is ook omwille van zijn gezondheid dat Boskamp ermee stopt. "Voetbal kijken en erover praten is nog steeds werelds. Ik amuseer me kapot, maar die lange autoritten gaan me zo tegenstaan. Er is mij nog een eigen chauffeur aangeboden, maar daar heb ik toch geen trek in, joh."

Poll: Herinner jij je Boskamp nog als coach?

TAGS  I  Johan Boskamp

vrijdag 12 april 2024

donderdag 11 april 2024

woensdag 10 april 2024

dinsdag 9 april 2024

maandag 8 april 2024