Tedesco schrikt, De Ketelaere én deze Duivel grond ingeboord: “Scheve poten"

Tedesco schrikt, De Ketelaere én deze Duivel grond ingeboord: “Scheve poten
Woensdag 28 juni 2023 - 08:00   I   door Redactie

Tedesco zag dinsdag vanuit de tribune de jonge Duivels door Portugal uitgeschakeld worden op het EK voor beloften. In het absolute slot van de match kregen ze een (lichte) penalty tegen: 2-1.

De Duivels hadden één grote doel: de poulefase overleven en zich zo kwalificeren voor de Olympische Spelen, wat dus grandioos mislukt is. Georgië en Portugal stoten door in de groep, ondanks het feit dat ‘grote Duivels’ als Openda en De Ketelaere - die voor hun match beiden vijf op tien kregen van Het Nieuwsblad - meespeelden. 

Beiden kwamen doorheen het hele toernooi niet tot scoren, wat zeker voor Openda best opvallend is. De topschutter van Lens wrong dinsdag een enorme kans de nek om. Hij werd daarna ook hard aangepakt op de sociale media: “Zwakste van allemaal” en “Openda heeft scheve poten!”

De Ketelaere kreeg het dan weer hard te verduren in de kranten van woensdag. “Hij was offensief onzichtbaar, pas in het laatste kwartier werd hij ietwat wakker”, aldus SudPresse. “De dop bleef op de ketchupfles. Kwam te weinig in het stuk voor. Niet het toernooi van de wederopstanding”, liet Het Laatste Nieuws optekenen.

Poll: Wie zal de grootste carrière maken?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Portugal  I  Oranje  I  Georgië

donderdag 20 juni 2024

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024

maandag 17 juni 2024