‘Hallucinant: Hein Vanhaezebrouck praat bij Gent niet meer met eigen trainer'

‘Hallucinant: Hein Vanhaezebrouck praat bij Gent niet meer met eigen trainer'
Dinsdag 16 mei 2023 - 13:00   I   door Redactie

Er speelt zich bij onze voetbalclubs veel meer af dan wat de buitenwereld denkt te weten. Dat komt nu ook bij AA Gent naar buiten.

Het Nieuwsblad onthulde dinsdag immers dat Emilio Ferrera na twee seizoenen stopt als trainer van Jong AA Gent. Dat is een gevolg van het feit dat de beloftenploeg volgend seizoen onder de bevoegdheid van de A-kern komt.

Alleen gebeurt dat niet zomaar. Want schrijft de krant: "Daarmee wordt ook de lucht geklaard tussen A-kern en beloften sinds Ferrera en hoofdcoach Vanhaezebrouck niet meer met elkaar praten."

Straf toch wel, dat een hoofdtrainer en een beloftentrainer bij een Belgische topclub niet meer door dezelfde deur kunnen. Onhoudbaar ook, vandaar deze oplossing. HNB weet ook nog dat er met Ferrera onderhandeld wordt over een nieuwe functie.

Addertje

Hij kan verantwoordelijke van de jeugd worden, tot en met de U18. Al zit ook daar een addertje onder het gras: "Hoewel ook spelers van zijn eigen jeugdacademie binnen Gent zijn ondergebracht, stopt hij dan wel als trainer."

Poll: Vind je dit kunnen voor een topclub?

TAGS  I  AA Gent

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024