Vanhaezebrouck haalt vernietigend uit naar Club Brugge: "Ik kan het niet begrijpen"

Vanhaezebrouck haalt vernietigend uit naar Club Brugge:
Donderdag 06 april 2017 - 11:00   I   door Redactie

Hein Vanhaezebrouck haalt in L'Avenir zwaar uit naar Club Brugge. Hij legt de schuld van de schoppartij tussen AA Gent en Club bij blauw-zwart.

"Na 10 seconden wordt Simon al onmiddellijk langs achteren aangetrapt zonder ook maar de minste intentie om de bal te spelen. Dertig seconden later maakte Club al een tweede overtreding en na anderhalve minuut zaten ze al aan drie. Bij die fout was het toch wel opvallend dat Nana Asare, normaal de rustigste onder de kapiteins in de Jupiler Pro League, zo furieus reageerde. Niet omdat de fout zo zwaar was, maar omdat hij opnieuw voelde dat het de duidelijke intentie was van Club om met veelvuldige overtredingen ons voetbal eruit te halen en sommigen van ons te imponeren met fysiek spel", vertelt Vanhaezebrouck op de website van Gent.

"Ik denk dat wij met de juiste bedoeling uit de kleedkamer zijn gekomen", vervolgt de coach. "Club maakte in de eerste helft 14 overtredingen tegenover 6 van ons. Dat zegt veel over wie met welke intentie aan de aftrap kwam. Ik kan dan ook moeilijk begrijpen dat wij door sommigen als de hoofdschuldige of zelfs als medeverantwoordelijke worden aangewezen." 

TAGS  I  gent  I   vanhaezebrouck

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024