‘De mol in de kleedkamer is gevonden: Al jaren huisjournalist van déze Rode Duivel’

‘De mol in de kleedkamer is gevonden: Al jaren huisjournalist van déze Rode Duivel’
Zaterdag 03 december 2022 - 16:00   I   door Redactie

De Rode Duivels zijn nog volop aan het bekomen van de uitschakeling op de wereldbeker. In Qatar was er sprake van verschillende akkefietjes tussen de spelers.

Eén van die geruchten kwam uit het Franse L’Équipe. De krant beweerde dat er na de wedstrijd tegen Marokko een verhitte woordenwisseling plaatsvond in de kleedkamer tussen Hazard en Vertonghen. “Daar stond niks in over dat ze bijna hadden gevochten, zoals het in de Vlaamse kranten werd geïnterpreteerd”, opent Hans Vandeweghe bij De Morgen.

Toch moet er volgens Vandeweghe iets rechtgezet worden: “Er is wel degelijk een hoog oplopende woordenwisseling geweest in de kleedkamer, onder meer met Hazard en Vertonghen. Er is gescholden.” De journalist is van mening dat dat ontkennen, nergens voor nodig is. Vandeweghe meent ook te weten wie het nieuws gelekt heeft.

“Het nieuwtje kwam trouwens van Hazard zelf, want de man die het opschreef is al van in zijn tijd bij Lille de Franse huisjournalist van Eden en de familie Hazard”, beweert Vandeweghe. “Als we zoiets ontdekken dan is dat de laatste dag van die persoon bij de Rode Duivels”, liet Courtois eerder al opteken over ‘de mol’.

Real Madrid

Als het nieuws dat Vandeweghe verspreidt over ‘de mol’ waar is, dan hebben we hier waarschijnlijk het laatste nog niet van gehoord. Binnenkort ontmoeten Hazard en Courtois elkaar weer bij hun club, Real Madrid. Daar zal er hoogstwaarschijnlijk verder over het onderwerp gesproken worden.

Poll: Geloof jij dat Hazard 'de mol' bij de Duivels is?

TAGS  I  Rode Duivels

maandag 6 februari 2023

zondag 5 februari 2023

zaterdag 4 februari 2023

vrijdag 3 februari 2023