‘Déze toptrainer ligt in polepositie om opvolger van Roberto Martinez te worden’

‘Déze toptrainer ligt in polepositie om opvolger van Roberto Martinez te worden’
Zaterdag 03 december 2022 - 10:00   I   door Redactie

Heel wat Rode Duivels zijn inmiddels weer in het land. Vanochtend landde hun vliegtuig — met onder meer Roberto Martinez — in Zaventem.

De Spanjaard liet na de wedstrijd tegen Kroatië weten dat het zijn laatste wedstrijd als bondscoach was. Een nieuwe bondscoach is nog niet aangewezen, maar er zijn wel enkele namen die veelvoudig de ronde doen.

Bij Het Laatste Nieuws weten ze dat CEO Peter Bossaert aanstaande maandag met de Raad van Bestuur de zoektocht naar een nieuwe bondscoach zal opstarten. Daarvoor moet er wel eerst een technisch directeur aangesteld worden, aangezien ze de functies niet langer willen combineren. Eén kandidaat bondscoach lijkt er bovenuit te steken.

Volgens Sudpresse is dat Michel Preud’homme, die momenteel niet aan de slag is als trainer. La Dernière Heure denkt dan weer dat het Thierry Henry zal worden, al lijkt niet iedereen overtuigd te zin van de Fransman. Ook Clement, Kompany en Vanhaezebrouck zijn al veelvoudig besproken, maar Preud’homme lijkt over de beste papieren te beschikken!

Poll: Zou jij Preud'homme graag als opvolger van Martinez zien?

TAGS  I  Rode Duivels

maandag 6 februari 2023

zondag 5 februari 2023

zaterdag 4 februari 2023

vrijdag 3 februari 2023