AA Gent trakteert op doelpuntenfestival, RC Genk speelt met vuur tegen Westerlo

AA Gent trakteert op doelpuntenfestival, RC Genk speelt met vuur tegen Westerlo
Woensdag 09 november 2022 - 22:18   I   door Redactie

Woensdagavond kregen we heel wat Belgisch voetbal te zien. Onder meer KRC Genk en AA Gent begonnen aan hun jaarlijkse bekeravontuur.

Dessel Sport - AA Gent  0-5

AA Gent trok naar Dessel voor een confrontatie met Dessel Sport, de zeventiende in Eerste nationale. Na zeven minuten stond er al een 0-2 tussenstand op het bord.

Bij de rust stond AA Gent 0-4 voor. De wedstrijd was dan ook al gespeeld. Toch drukten de Buffalo’s in de tweede helft de gaspedaal nog eens in.

De wedstrijd eindigde uiteindelijk op 0-5. AA Gent breidt zo een mooi vervolg aan de winst tegen Club Brugge van afgelopen weekend.

Doelpuntenmakers:

1’ Hong 0-1, 7’ Van Daele 0-2, 20’ Hong 0-3, 24’ Depoitre 0-4, 48’ Hjulsager 0-5

Westerlo - KRC Genk  0-1

De leider in de Pro League nam het op tegen Westerlo, dat ook aan een goed seizoen bezig is. Wie anders dan Paul Onuachu opende al snel de score voor de Limburgers.

KRC Genk speelde onder zijn niveau en had ook in de tweede helft moeite met dat op te trekken. De JPL-leider loerde op het einde van de wedstrijd vooral op de counter.

Westerlo kon Vandevoort weliswaar amper in de verlegenheid brengen, waardoor KRC Genk met het kleinste verschil wist te winnen. De Limburgers stoten door naar de achtste finales.

Doelpuntenmakers:

14’ Onuachu 0-1

Poll: Welke ploeg maakt momenteel het meeste indruk op jou?

TAGS  I  KRC Genk  I  AA Gent  I  Dessel Sport  I  Westerlo

vrijdag 22 september 2023

donderdag 21 september 2023

woensdag 20 september 2023

dinsdag 19 september 2023