Stijn Stijnen stuurt een ferme waarschuwing naar Club: “Zal crisis zijn in Brugge”

Stijn Stijnen stuurt een ferme waarschuwing naar Club: “Zal crisis zijn in Brugge”
Woensdag 09 november 2022 - 09:00   I   door Redactie

Woensdagavond neemt Club Brugge het in de Beker van België op tegen Patro Eisden Maasmechelen. Bij Patro Eisden is Stijn Stijnen de hoofdtrainer.

Stijnen is een bekend gezicht op Jan Breydel. Hij voetbalde er zelf tussen 2000 en 2011 en kwam meer dan tweehonderd keer in actie voor blauw-zwart. Woensdag ontvangt hij Hoefkens en zijn manschappen in Maasmechelen.

Bij Het Nieuwsblad hadden ze een interview met Stijnen én Hoefkens ingepland, maar die laatste moest in extremis afzeggen. “Oei, het zal crisis zijn in Brugge”, reageerde Stijnen al lachend.

Voor de bekerwedstrijd heeft Stijnen een plan klaarstaan: “Je moet iets onverwachts creëren. Het begin er al mee dat ze in een volgepakt stationnetje van net geen vierduizend mensen moeten spelen, dat is niet gewoon voor Club.”

Mentaal

“Het is een mentaal spel, want je weet dat Club niet uitkijkt naar deze trip. We zijn een vervelend obstakel”, gaat Stijnen verder. “Déze match staat bij Club niet met rood aangekruist, maar voor Patro is het een hoogdag!"

Poll: Zullen we verlengingen krijgen in de bekermatch tussen Patro en Club?

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024