Lize Feryn neemt geen blad voor de mond: “Soms haten Aster en ik elkaar écht”

Lize Feryn neemt geen blad voor de mond: “Soms haten Aster en ik elkaar écht”
Woensdag 24 augustus 2022 - 22:00   I   door Redactie

In Secret Society — de nieuwe podcast van Michèle Lacroix — spreek Lize Feryn zonder terughouden over haar relatie met Aster Nzeyimana. Er komen dan ook enkele verrassende onthullingen naar boven.

Zo is ze heel blij dat Aster geen acteercarrière heeft. “Ik zou me onzeker voelen als hij meer rollen krijgt dan ik”, aldus Lize Feryn. “Aster zegt ook dat opmerkingen vanuit de buitenwereld hem niet raken. Ik heb het daar iets moeilijker mee”, vertelt de actrice. 

“Ik ben heel blij dat we samen zijn. Het is soms lastig, maar ik leer veel van hem en de situatie. We krijgen wel wat over ons heen en vroeger trok ik mij daar enorm veel van aan.” Daar heeft ze dankzij Aster Nzeyimana enkele mooie stappen in kunnen zetten. 

“We zijn een koppel dat heel groot is in alles. We zijn super ‘lovey dovey’ (verliefd) maar we kunnen elkaar ook écht haten. Aster wekt alle emoties bij me los en dat is goed, zo gaan we nooit met ruzie slapen”, aldus Lize Feryn. 

Eerlijkheid 

“Ik kan met het hand op het hart zeggen dat ik al mijn gevoelens en twijfels tegen Aster kan vertellen. We willen heel graag de rest van ons leven met elkaar delen en dat op de best mogelijke manier doen. Dat betekent voor ons dat we alles uitspreken”, besluit de actrice bij Secret Society.

Poll: Vind jij Lize en Aster een leuk koppel?

TAGS  I  VRT  I  Sporza  I  Extra Time  I  Red Flames  I  Secret Society

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024