'Pijnlijke onthulling over cruciale fout van Vincent Kompany in bekerfinale'

'Pijnlijke onthulling over cruciale fout van Vincent Kompany in bekerfinale'
Dinsdag 19 april 2022 - 11:00   I   door Redactie

Hein Vanhaezebrouck mocht maandag met AA Gent de beker in de lucht steken. Anderlecht bleef met een ferme kater achter. Na de wedstrijd kreeg Vincent Kompany de wind van voren.

Vooraf stonden er vraagtekens bij Sergio Gómez, Yari Verschaeren en Majeed Ashimeru. De eerste twee waren uiteindelijk fit genoeg om de aan de wedstrijd te starten. Ashimeru werd rond het uur ingebracht voor Olsson, maar moest na een kwartier alweer gewisseld worden.

Hij verliet het veld met tranen in de ogen. Misschien wel het pijnlijkste beeld van de namiddag. La Dernière Heure komt nu met het nieuws dat het helemaal niet de bedoeling was om de Ghanees te laten spelen. Hij zou enkel als noodoplossing dienen. Vermoedelijk omdat hij nog last had van zijn blessure.

Vincent Kompany besloot dus om hem toch in te brengen, maar dat bleek uiteindelijk een verkeerde keuze. Verschillende bronnen denken dat het seizoen van de Ghanees erop zit. Al moeten verdere onderzoeken wel nog steeds uitmaken hoe ernstig zijn blessure momenteel is en welke invloed die heeft op de rest van zijn seizoen.

Poll: Was het fout van Kompany om Ashimeru in te brengen?

TAGS  I  Anderlecht  I  AA Gent

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024