Gilles De Bilde doet De Ketelaere bibberen in aanloop naar Burkina Faso

Gilles De Bilde doet De Ketelaere bibberen in aanloop naar Burkina Faso
Dinsdag 29 maart 2022 - 07:00   I   door Redactie

Dinsdag nemen de Rode Duivels het op tegen Burkina Faso. De eerste oefeninterland tegen Ierland was er een om snel te vergeten. Ook voor Charles De Ketelaere.

Niet onlogisch natuurlijk met een onuitgegeven elftal. Er waren nog spelers die hun niveau niet haalden. Denk maar aan Alexis Saelemaekers of Youri Tielemans. Er waren in het algemeen amper uitblinkers. Arthur Theate en Hans Vanaken op kop.

Het wordt gokken naar de basisploeg van Roberto Martinez. Het valt te betwijfelen of er nog plaats is voor Charles De Ketelaere. Hopelijk voor hem kan hij zich dinsdag wél nog tonen. Gilles De Bilde ziet het als een laatste kans voor de jongens die het moeilijk hadden tegen Ierland.

"Vanaf juni is er de Nations League, dan gaat het erom, weer wedstrijden met inzet. En dan komt er nog eens die generatie die er nu niet bij is bij", aldus De Bilde bij VTM. "Dus het is voor veel jongens de laatste kans om zich echt te tonen in die wedstrijd, om echt nog aanspraak te maken op een eventuele plaats in die 23 voor Qatar."

Poll: Denk jij dat De Ketelaere tegen Burkina Faso opnieuw in de basis zal staan?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Burkina Faso

zondag 4 december 2022

zaterdag 3 december 2022

vrijdag 2 december 2022