Gert Verheyen ziet nóg een Club-sterkhouder vertrekken: "Een ander niveau"

Gert Verheyen ziet nóg een Club-sterkhouder vertrekken:
Dinsdag 22 maart 2022 - 14:00   I   door Redactie

Het ziet ernaar uit dat heel wat spelers Club Brugge zullen verlaten. Noa Lang en Charles De Ketelaere azen op een toptransfer en het contract van Bas Dost wordt niet verlengd. En wat gaat er gebeuren met Sargis Adamyan?

De 28-jarige Armeen werd in de winter gehuurd van het Duitse Hoffenheim. Sindsdien speelde hij zeven competitiewedstrijden in de Jupiler Pro League en daarin scoorde hij maar liefst vijf keer. Afgelopen weekend tegen KRC Genk was het weer prijs voor de spits.

Hij zorgt voor heel wat diepgang en staat ook regelmatig op de juiste plaats, maar toch zouden ze bij Club serieus twijfelen om de aankoopoptie te lichten. Blauw-zwart zou dan zo'n drie miljoen euro op tafel moeten gooien. Gert Verheyen snapt de twijfel en zou zelf de aankoopoptie niet lichten.

"Ik zie hem ook niet dé spits blijven voor Club Brugge de komende twee à drie jaren", zei hij daarover bij Eleven Sports. "Ik denk dat Club Brugge daar toch een ander niveau van spits wil hebben, maar hij is wel een speler die ze nú goed kunnen gebruiken."

Poll: Zou jij de aankoopoptie lichten?

TAGS  I  Club Brugge  I  Hoffenheim  I  KRC Genk

zondag 3 juli 2022

zaterdag 2 juli 2022

vrijdag 1 juli 2022

donderdag 30 juni 2022