Onwaarschijnlijk scenario voor Club-beloften in CL-match tegen PSG

Dinsdag 07 december 2021 - 16:23   I   door Redactie

Club Brugge speelt dinsdag op het veld van PSG en hoopt op een stunt. Club NXT, het beloftenteam van blauw-zwart, leek lange tijd het goede voorbeeld te tonen, maar ging uiteindelijk nog pijnlijk de boot in.

Met de rust in zicht leek de overwinning én de groepswinst een zekerheid, want met goals van Servais en Engels (op penalty) hadden de Brugse younsters niet alleen een 0-2-voorsprong beet, maar mochten ze ook nog eens een hele helft tegen tien PSG-spelers spelen. En toch liep het nog mis.

Want er was die knotsgekke tweede helft waarin de thuisploeg er alsnog  3-2 van maakte, met een winning goal in de 93ste minuut. Weg groepswinst, maar gelukkig mag Club NXT met de tweede plaats in de groep wel nog play-offs afwerken. Wie die play-offs op 8 of 9 februari overleeft, mag naar de 1/8ste finale op 1 en 2 maart.

Poll: Denk je dat Club NXT zich zal plaatsen voor de 1/8ste finale?

TAGS  I  Club Brugge  I  PSG  I  Manchester City  I  Red Bull Leipzig  I  Club NXT