Antwerp haalt uit: “Champions League is makkelijker”

Antwerp haalt uit: “Champions League is makkelijker”
Woensdag 15 september 2021 - 08:00   I   door Redactie

Antwerp staat morgen voor zijn vuurdoop in de Europa League. Dan neemt the Great Old het op tegen Olympiakos. En Antwerp is ambitieus naar aanloop van het Europees parcours. Maar het vindt wel de Europa League moeilijker dan de Champions League, qua timing.

“We moeten ook durven zeggen dat we niet enkel meedoen om mee te doen. We willen ook iets neerzetten", vertelt algemeen directeur Sven Jaecques in Het Laatste Nieuws. “Los van het resultaat van gelijk welke wedstrijd, zorgt dit voor meer uitstraling van club en spelers, zal ook de waarde van de club en de spelers groeien, en zal dit ook in sportief opzicht alleen maar goed zijn voor ons groeiproces.”

Priske deelt de ambitie van zijn algemeen directeur, maar is toch voorzichtig. “Europa League is écht moeilijk. Je speelt op een donderdagavond, erg laat, om zondags al weer aan de bak te moeten. Op dat vlak is Champions League makkelijker, met wedstrijden op dinsdag of woensdag. Op de Bosuil is alles mogelijk. Ik zou heel graag overwinteren.”

TAGS  I  Antwerp  I  Olympiakos

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024