Hans Vanaken verneemt erg vervelend nieuws van Club Brugge

Hans Vanaken verneemt erg vervelend nieuws van Club Brugge
Zondag 04 juli 2021 - 16:00   I   door Redactie

Het EK zit erop voor de Rode Duivels en dat betekent dat ook Hans Vanaken naar huis mag. De speler van Club Brugge mag (eindelijk) genieten van een welverdiende vakantie. Maar... Niet te lang.

Net als voor heel wat andere spelers was het ook voor Vanaken een lang en slopend seizoen. Na een druk en zwaar jaar met Club Brugge werd de Limburger door Roberto Martínez opgeroepen voor het EK. Hij moest zijn vakantie dan ook nog even uitstellen.

Vanaken maakte met veel plezier deel uit van de EK-selectie, ook al kwam hij nauwelijks aan spelen toe. Na de exit tegen Italië is Vanaken toe aan wat vakantie en rust. Toch zal hij niet lang aan het strand kunnen liggen.

Tien dagen

Bij Club Brugge verwachten ze Vanaken immers vrij snel terug. Het Nieuwsblad weet dat Vanaken ongeveer tien dagen vakantie heeft gekregen na de uitschakeling. Vervelend voor Vanaken, die na een slopend seizoen toch wat rust zou kunnen gebruiken.

Bij blauw-zwart willen Vanaken duidelijk zo snel mogelijk zien aanpikken bij de rest van de groep. Op zaterdag 17 juli speelt Club Brugge de Supercup tegen KRC Genk. Een week later, op zondag, speelt Club Brugge zijn eerste competitiematch van het seizoen. Dan krijgt de landskampioen Eupen over de vloer.

TAGS  I  Club Brugge  I  Rode Duivels  I  Italië  I  KRC Genk

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024