Club Brugge kan supertalent niet meer tegenhouden

Club Brugge kan supertalent niet meer tegenhouden
Zondag 25 april 2021 - 14:30   I   door Redactie

Club Brugge bulkt niet alleen van het geld na de vele lucratieve transfers en Champions League-deelnames van de voorbije seizoenen, het bulkt ook van het talent.

Maar om te voorkomen dat ze volledig afhankelijk zouden worden van transfers zet blauw-zwart de laatste jaren ook zwaar in op de jeugwerking. En daarvan zijn de resultaten nu echt wel al zichtbaar.

Er is natuurlijk Charles De Ketelaere, maar verder ook Ignace Van der Brempt en Thomas Van den Keybus die steeds harder op de deur van het eerste elftal gaan kloppen. Maar er zit bij Club NXT, de Brugse beloftenploeg die in 1B uitkomt, nog wel meer aan te komen.

Maxime De Cuyper bijvoorbeeld, een 20-jarige linkspoot die bekend staat als een supertalent. Hij presteert dit seizoen op zo'n hoog niveau dat Club Brugge niet anders kan dan hem volgend seizoen in de A-kern op te nemen.

Uitblinker

Anders zou hij wel eens andere oorden dreigen op te zoeken. Het is nu bijna wekelijks dat De Cuyper zich tot uitblinker kroont bij Club NXT en daar pakt blauw-zwart op zijn sociale media bijzonder graag mee uit.

TAGS  I  Club Brugge  I  Club NXT

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024