Wat is er aan de hand met Kevin De Bruyne?!: Manchester City houdt info achter

Wat is er aan de hand met Kevin De Bruyne?!: Manchester City houdt info achter
Maandag 19 april 2021 - 13:00   I   door Redactie

Zowat de hele voetbalwereld kijkt uit naar nieuws over de blessure van Kevin De Bruyne, maar ondertussen wordt er steeds meer mist gespuid. Niet in het minst door Manchester City zelf.

Afgelopen zaterdag blesseerde De Bruyne zich aan de enkel in de halve finale van de FA Cup tegen Chelsea toen hij met de rechtervoet in het gras bleef steken. Meteen moest hij vervangen worden. “Hij heeft veel pijn”, wist Guardiola direct na de match. "Het ziet er niet goed uit."

Waarna het gissen was naar de ernst van de blessure, maar alles wijst op beschadigde ligamenten. Het goede nieuws is dat het EK zeker niet in gevaar komt, het slechte dat de onbeschikbaarheid van twee tot zes weken kan oplopen.

Waardoor de Champions League-droom van De Bruyne serieus op de helling staat. De eerste halve CL-halve finale tegen PSG over tien dagen mag de middenvelder sowieso vergeten.

Meer vragen dan antwoorden

Maandag zou er meer nieuws zijn, maar het communiqué dat Manchester City verstuurde riep meer vragen op dan ze beantwoordde. "De ernst van het probleem is nog niet duidelijk, klonk het. "Kevin zal opgevolgd blijven worden, maar mist wel de trip naar Aston Villa van woensdag in de Premier League."

En ook nog mysterieus: "We zullen ten gepaste tijde met meer nieuws komen over zijn toestand." Niet het volledige verhaal dus. Alvast heel wat fans waren absoluut niet te spreken over dit 'nieuws'. Naar verluidt zou er maandag een nieuwe scan gepland staan.

TAGS  I  Manchester City  I  Rode Duivels  I  Chelsea

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024