Ramp voor Club Brugge: Twee bijkomende sterkhouders out voor Kiev

Ramp voor Club Brugge: Twee bijkomende sterkhouders out voor Kiev
Woensdag 24 februari 2021 - 10:45   I   door Redactie

Het stopt maar niet voor Club Brugge. Na het vijftal Vanaken, Lang, Denswil, Rits en Mitrovic hebben nu ook Mignolet en De Ketelaere positief getest op corona. Ook zij zijn dus out voor de match tegen Dinamo Kiev donderdag.

“Uit de UEFA Covid-test van gisterenvoormiddag kwamen twee positieve gevallen”, maakt Club Brugge bekend. “Simon Mignolet en Charles De Ketelaere. Beiden hebben geen symptomen en bleken in het verleden bij de UEFA Covid-testing vals positief. Zij testten afgelopen vrijdag/zaterdag ook nog negatief bij de Pro League testing. Daarom zal er deze middag een nieuwe test worden afgenomen door hetzelfde UEFA-labo.”

Maar dat zal zo goed als zeker geen verschil uitmaken, omdat de UEFA andere protocollen hanteert. Omdat ook Hans Vanaken, Stefano Denswil, Matej Mitrovic, Noa Lang en Mats Rits nog steeds in quarantaine zitten, loopt het aantal afwezigen nu al op tot zeven. Maar erger is dat het opnieuw om sterkhouders gaat, wat de sportieve kansen tegen Dinamo Kiev toch serieus beïnvloedt.

Poll: Zal Club Brugge zich kunnen kwalificeren tegen Dinamo Kiev?

TAGS  I  Club Brugge  I  Dinamo Kiev

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024