José Mourinho haalt vernietigend uit na zege van Antwerp

José Mourinho haalt vernietigend uit na zege van Antwerp
Vrijdag 30 oktober 2020 - 14:00   I   door Redactie

Royal Antwerp FC stuntte donderdagavond tegen Tottenham Hotspur. The Great Old haalde het met het kleinste verschil en daar kon Tottenham-coach José Mourinho uiteraard niet tevreden mee zijn. Na afloop van het duel haalde de Portugees verschroeiend uit naar zijn eigen ploeg.

Mourinho benadrukte dat hij aan de rust liefst zijn volledige ploeg had willen wisselen. "Ik wilde elf wissels doorvoeren, maar ik had er maar vijf”, aldus The Special One. Uiteindelijk gebruikte hij aan de rust al vier vervangingen.

“Ik ga de spelers niet individueel beoordelen na deze match. Spelers die slecht spelen beïnvloeden de prestatie van het elftal, maar een slechte collectieve prestatie beïnvloedt uiteraard ook de individuele prestaties”, aldus Mourinho. “Maar ik ga niet in op namen.”

“Deze wedstrijd heeft één en ander duidelijk gemaakt”

“Wat ik wel nog wil zeggen… In aanloop naar een wedstrijd vragen jullie (de journalisten, nvdr.) me altijd waarom sommige spelers niet spelen of in de selectie zitten. Wel, nu gaan jullie me dat misschien enkele weken niet vragen, want jullie hebben een antwoord”, verwees Mourinho nog naar de slechte prestatie van zijn ploeg.

“Deze wedstrijd heeft één en ander duidelijk gemaakt voor mij”, ging Mourinho onverstoord verder. “De prestatie tegen Antwerp zal me ook helpen in mijn beslissingen die ik in de toekomst moet maken”, verstuurde de Tottenham-coach nog een fikse waarschuwing naar zijn spelers.

Poll: Vind jij Mourinho een goede trainer?

TAGS  I  Antwerp  I  Tottenham

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024