Transfermarkt LIVE: Toptransfer voor Dennis, Moffi naar Club Brugge?

Transfermarkt LIVE: Toptransfer voor Dennis, Moffi naar Club Brugge?
Vrijdag 21 augustus 2020 - 22:30   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend en bij Voetbal24 zit je op de eerste rij voor alle geruchten en officiële deals. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Thomas Kaminski staat op het punt om AA Gent te verlaten. De doelman flaterde in de openingwedstrijd tegen STVV en werd nadien aan de kant geschoven. Championship-team Blackburn Rovers wil hem voor 500.000 euro ophalen.

*Inmiddels klinkt de naam van Sinan Bolat luid in de wandelgangen. De Turkse international zou Kaminski kunnen vervangen.

*Anderlecht is van plan om zich nog 2 keer te roeren op de transfermarkt. Spits Tolu Arokodare is een concreet transfertarget en er is ook nog interesse in een centrale verdediger.

*Een andere spits die bij paars-wit zou kunnen tekenen is Cyle Larin. Hij kan onderdeel worden van een ruildeal. Besiktas wil namelijk Timon Wellenreuther dan weer graag binnenhalen.

*Intussen staat miskoop Kenny Saief op het punt om te vertrekken. Hij gaat opnieuw aan de slag bij het Poolse Lechia Gdansk.

*KV Kortrijk-spits Terem Moffi zal niet naar Club Brugge trekken. De Nigeriaan gaf aan dat de landskampioen hem niet moet bellen en hij alles stap per stap wil doen.

*Winger Cyril Ngonge staat dan weer op het punt om Club Brugge te verlaten. Hij kan een contract tekenen bij het ambitieuze Moeskroen.

*De interesse in Emmanuel Dennis neemt toe. Leeds United, Atalanta Bergamo en Bayer 04 Leverkusen zijn geïnteresseerde clubs.

 

Poll: Welke club komt het sterkst uit de zomermercato?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  KV Mechelen  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Standard  I  Zulte Waregem  I  KV Kortrijk  I  Beerschot  I  Moeskroen

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024