‘José Mourinho verrast iederéén en is volgend seizoen trainer bij deze club’

‘José Mourinho verrast iederéén en is volgend seizoen trainer bij deze club’
Woensdag 27 maart 2019 - 21:06   I   door Redactie

José Mourinho zit sinds zijn ontslag bij Manchester United zonder club. De Portugees klust tegenwoordig bij als analist, maar wil zo snel mogelijk opnieuw aan de slag als trainer.

Als alles volgens plan verloopt, zien we Mourinho volgend seizoen opnieuw ergens op de bank zitten. En dat zou wel eens in Frankrijk kunnen zijn. The Special One zou volgens diverse Franse media op weg zijn naar… Olympique Lyon.

Zelf reageert Mourinho nogal mysterieus op een potentiële overstap naar Lyon. “Het is moeilijk om daar iets over te zeggen. Als ik nee zeg, zou ik niet eerlijk tegen je zijn. Als ik ja zeg, ga je speculeren over de clubs die me zouden interesseren of die binnenkort een plekje zouden vrij hebben”, tekende Het Nieuwsblad op uit een reactie die Mourinho aan het Franse AP gaf.

"Werken in een vijfde land en alles winnen zoals ik elders heb gedaan"

“Ik kan teruggaan naar één van de landen die ik al ken of ik probeer iets heel belangrijks, namelijk werken in een vijfde land en alles winnen zoals ik elders heb gedaan.”

Naar PSG of Monaco zou Mourinho alvast niet verhuizen. Her en der werd Lille gesuggereerd, maar ook bij die club zou de Portugees niet aan de slag. En dus zou enkel Lyon nog financieel bij machte zijn om Mourinho binnen te halen. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Poll: Denk jij dat Mourinho zou slagen bij Lyon?

TAGS  I  Manchester United  I  PSG  I  Lyon  I  Lille  I  Monaco

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024