AA Gent kondigt komst van Vadis Odjidja aan

AA Gent kondigt komst van Vadis Odjidja aan
Zaterdag 21 juli 2018 - 14:27   I  

Vadis Odjidja (29) werd vrijdag medisch gekeurd bij AA Gent. Even leek het er nog op dat de Oost-Vlaamse club in extremis nog naast de middenvelder van Olympiakos zou grijpen. Sporting Lissabon mengde zich nog in de debatten, maar kwam uiteindelijk te laat.

Het Belang van Limburg meldt dat Odjidja de knoop heeft doorgehakt en voor een terugkeer naar België opteert. De ex-speler van Club Brugge en Anderlecht heeft zijn jawoord gegeven aan AA Gent en de transfer zal nu snel bekendgemaakt worden door De Buffalo’s.

Odjidja stapte niet mee op de spelersbus van Olympiakos, dat een oefenwedstrijd speelt tegen KRC Genk. De Belgische middenvelder trok naar Gent om de laatste details van zijn nakende transfer af te ronden.

Kwaliteitsinjectie

Bij AA Gent zullen ze zich in de handen wrijven met de komst van Odjidja. Onze landgenoot bewees vooral bij Legia Warschau dat hij iedere Belgische topclub van waarde kan zijn. Nu moet hij het middenveld van Yves Vanderhaeghe van een kwaliteitsinjectie voorzien.

Update: transfer is officieel rond

Ondertussen maakte AA Gent de komst van Odjidja bekend via zijn officiële kanalen. Het Gentse jeugdproduct zette zijn krabbel onder een contract voor de komende twee seizoenen en zal met het rugnummer 8 spelen.

Poll: Gaat Odjidja schitteren bij AA Gent?

TAGS  I  AA Gent  I  Olympiakos  I  Sporting Lissabon

zondag 16 juni 2024

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024