‘Anderlecht krijgt plots serieuze concurrentie in strijd om Edmilson’

‘Anderlecht krijgt plots serieuze concurrentie in strijd om Edmilson’
Woensdag 11 juli 2018 - 11:33   I  

RSC Anderlecht zou de komst van Junior Edmilson (23) nog niet hebben opgegeven. Voorzitter Marc Coucke, sportief manager Luc Devroe én trainer Hein Vanhaezebrouck hebben een flink boon voor de vleugelaanvaller van Standard. Eén probleem: ze krijgen flinke concurrentie uit het buitenland.

Sport/Voetbalmagazine meldt dat niet alleen Anderlecht, maar ook het Franse Lille OSC en het Portugese FC Porto een oogje hebben op Edmilson. De Braziliaanse Belg maakte duidelijk indruk tijdens play-off 1 en zou zijn goede prestaties kunnen verzilveren met een overstap naar een grotere competitie.

Porto

Bij Porto is Edmilson nadrukkelijk in beeld, al kijken ze daar nog even de kat uit de boom. “Dat hij voor gevaar kan zorgen op beide flanken, vinden ze interessant”, zegt Carlos Vara, Porto-volger voor A Bola, in Sport/Voetbalmagazine.

“Die interesse is voorlopig wel bekoeld, want eerst moet een speler met hetzelfde profiel, de Algerijn Yacine Brahimi, verkocht geraken. Als dat lukt, dan gaat Porto waarschijnlijk via Luciano D’Onofrio achter Edmilson aan.”

Lille

En ook Lille houdt de situatie van Edmilson dus in de gaten. “Ze hebben me gebeld voor informatie”, zegt zaakwaarnemer Georges Heylens. “Ik heb hen gezegd dat ze zo’n profiel nog niet hebben. Als hij niet verlengt bij Standard en niet elders tekent, dan gaat Lille mogelijk tot actie over.”

Poll: Zie jij Edmilson bij Anderlecht belanden?

TAGS  I  Edmilson  I  Standard  I  Anderlecht  I  Porto  I  Lille

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024