Hazard spreekt duidelijke taal over transfer naar Real Madrid

Hazard spreekt duidelijke taal over transfer naar Real Madrid
Maandag 18 juni 2018 - 15:20   I  

Eden Hazard is in bloedvorm bij de Rode Duivels. En dat is ook Real Madrid niet ontgaan. De Spaanse grootmacht hengelt al een tijdje achter de diensten van de sterspeler van Chelsea en het ziet er naar uit dat een transfer niet zo ver weg.

Eden Hazard heeft nog een contract tot 2020 bij Chelsea. "Als ik blijf, dan zou dat zijn omdat ze gaan verbeteren ten opzichte van vorig seizoen. Ik ga niet blijven als het slechter wordt. Real Madrid kan interessant voor mij zijn, zoals iedereen weet. Ze weten wat ze moeten doen als ze me willen hebben", is Hazard duidelijk tegenover het Franse l’Equipe.

"Als ik naar Madrid zou gaan puur om daar te zijn, dan zeg ik nee. Ik heb een project nodig en bij Chelsea heb ik een project. Als ik een goed WK speel, dan zal het allemaal wat makkelijker zijn. Ik wil momenteel niet over transfers praten, want ik ben er al vaak naar gevraagd. In Londen heb ik ook nog eens alles gewonnen, behalve de Champions League."

Coach is belangrijk

"Ik ben op een punt in mijn carrière aanbeland dat ik Chelsea moet bedanken. Om nu te zeggen dat ik ga vertrekken, zou te makkelijk zijn. Ten eerste wil ik nog zien wat er gaat gebeuren bij Chelsea voor komend seizoen.” Ook is de toekomst van Antione Conte een belangrijke factor voor Hazard. "Ik wil namelijk ook zien of de coach blijft of niet."

Poll: Denk jij dat Hazard naar Real Madrid gaat?

TAGS  I  Hazard  I  Chelsea  I  Real Madrid

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024