'Olympiakos wil 'vergeten Belg' aantrekken'

'Olympiakos wil 'vergeten Belg' aantrekken'
Maandag 28 mei 2018 - 10:16   I  

Bij Olympiakos liepen tijdens het voorbije seizoen heel wat Belgische spelers rond. Kevin Mirallas is alweer weg bij de Griekse topclub, terwijl Silvio Proto, Vadis Odjidja en Guillaume Gillet mogelijk zijn voorbeeld zullen volgen. Langs de andere kant maken ze bij Olympiakos alweer werk van een andere Belg.

Zo is de ietwat 'vergeten Belg' Hugo Cuypers op weg naar Olympiakos. De aanvaller van de Griekse tweedeklasser Ergotelis kon al bij AEK Athene tekenen, maar vond het voorstel van die club ontoereikend. Dat meldt Het Belang van Limburg.

Olympiakos sprigt nu alvast in de dans om de ex-speler van Standard binnen te halen. Het ziet in Cuypers een ideale aanvulling op de huidige spelers. Duur is de 21-jarige Cuypers overigens niet. AEK had met Ergotelis al een akkoord over een transfersom van 300.000 euro.

22 goals

Dat Cuypers een prima seizoen achter de rug heeft, is het minste wat je kan zeggen. In de Griekse tweede klasse vond hij in 28 competitiewedstrijden maar liefst 22 keer de weg naar de touwen.

Poll: Zou Cuypers een kans moeten krijgen in de Jupiler Pro League?

TAGS  I  Cuypers  I  Olympiakos  I  AEK  I  Ergotelis  I  Standard

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024