'Silvio Proto kan naar deze Belgische club'

'Silvio Proto kan naar deze Belgische club'
Donderdag 17 mei 2018 - 18:00   I  

Het heeft er steeds meer van weg dat Silvio Proto binnenkort terugkeert in de Belgische competitie. Vorige zomer ruilde de Belg met Italiaanse roots KV Oostende nog in voor een avontuur bij de Griekse topclub Olympiakos, maar een jaar later wil Proto graag terug naar de Jupiler Pro League.

De 34-jarige Proto begon als reservedoelman aan het seizoen bij Olympiakos, maar knokte zich uiteindelijk in de ploeg en werd de vaste nummer één. En toch wil hij weg uit Griekenland. Proto en zijn gezin zouden het niet helemaal naar hun zin hebben in Griekenland en graag willen terugkeren naar België.

"Silvio Proto knokte zich bij Olympiakos in de ploeg, maar is niet 100 procent gelukkig in Griekenland. Hij aast op een terugkeer naar België en bouwde bij Anderlecht een fameuze reputatie op. Proto lijkt dan ook een interessante piste voor elke club die naar een ervaren doelman op zoek is. Antwerp verkeert bij een vertrek van Bolat in die situatie", schrijft Het Laatste Nieuws.

Het zou dus geen verrassing zijn mocht Proto volgend seizoen op de Bosuil onder de lat staan. Verder zouden er nog enkele JPL-clubs zijn die Proto in het vizier hebben. Een terugkeer naar Anderlecht lijkt er niet te komen. Proto hield geen al te beste verstandhouding met Marc Coucke en Luc Devroe over aan zijn plotse vertrek bij KVO en dat is het nieuwe bestuur van paars-wit nog niet vergeten.

Poll: Zou Proto een aanwinst zijn voor Antwerp?

TAGS  I  Proto  I  Antwerp  I  Olympiakos  I  KV Oostende  I  Anderlecht

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024