‘Guardiola haalt onverwacht 'favorietje' als concurrent voor De Bruyne’

‘Guardiola haalt onverwacht 'favorietje' als concurrent voor De Bruyne’
Woensdag 18 april 2018 - 09:00   I  

Manchester City verzekerde zich tijdens het voorbije weekend van de Engelse landstitel. Het voorbereiden van volgend seizoen kan nu dan ook écht beginnen voor Pep Guardiola en zijn manschappen. De Spaanse succestrainer is tevreden met zijn huidige ploeg, maar zou toch op versterking azen.

Volgens Sky Sports heeft Guardiola immers zijn zinnen gezet op Thiago Alcantara. De Spanjaard trainde zijn landgenoot eerder al bij FC Barcelona en haalde hem tijdens zijn periode bij Bayern München ook hoogstpersoonlijk naar de Allianz Arena. Nu zou Guardiola ook bij Manchester City graag willen samenwerken met de fijnbesnaarde middenvelder.

Als de Engelse landskampioen er effectief in slaagt om Thiago los te weken bij Bayern, dan wordt de 27-jarige middenvelder volgend seizoen meteen een rechtstreekse concurrent van Kevin De Bruyne. De Belg zou zichzelf dan opnieuw extra moeten bewijzen aan Guardiola. Al is het perfect mogelijk dat de twee straks een tandem op het middenveld vormen en David Silva, Ilkay Gündogan en Fernandinho op de bank belanden.

Poll: Moet De Bruyne bij de komst van Thiago vrezen voor zijn plaats?

TAGS  I  Thiago  I   Bayern München  I   Barcelona  I   Guardiola  I   Manchester City  I   De Bruyne

donderdag 18 augustus 2022

woensdag 17 augustus 2022

dinsdag 16 augustus 2022