'Liverpool heeft 15 miljoen over voor smaakmaker uit JPL'

'Liverpool heeft 15 miljoen over voor smaakmaker uit JPL'
Donderdag 05 april 2018 - 07:21   I  

Liverpool verbaasde woensdagavond de wereld door in de heenwedstrijd van de kwartfinales van de Champions League met 3-0 van Manchester City te winnen. Wel, het is goed mogelijk dat in dat Liverpool volgend seizoen een huidige smaakmaker uit de Belgische competitie meespeelt.

Zo melden diverse Engelse media dat Liverpool een oogje heeft op niemand minder dan... Moses Simon. De Nigeriaanse dribbelkont heeft The Reds dit seizoen blijkbaar weten te overtuigen van zijn kwaliteiten. Simon maakte er de voorbije weken en maanden geen geheim van dat hij komende zomer graag een stap hogerop zou zetten. Hij lijkt zich alvast geen zorgen te moeten maken, want de clubs staan in de rij om hem in te lijven.

Liverpool zou alleszins bereid zijn om zomaar eventjes 15 miljoen euro op te hoesten voor de 22-jarige Simon. De Nigeriaan, die straks wellicht ook op het WK actief zal zijn, geniet ook interesse van Newcastle United en Brighton & Hove Albion.

Gent haalde Simon in januari 2015 weg bij het Slovaakse Trencin. Hoeveel De Buffalo's toen betaalden voor de vleugelaanvaller is niet duidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat Gent Simon straks met een flinke meerwaarde zal kunnen doorverkopen.

Poll: Kan Simon mee bij Liverpool?

TAGS  I  Simon  I   AA Gent  I   Liverpool  I   Newcastle United  I   Brighton

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024