'Drama voor PSG: Opnieuw sterkhouder die moet afhaken'

'Drama voor PSG: Opnieuw sterkhouder die moet afhaken'
Zaterdag 24 maart 2018 - 17:08   I  

Bij Paris Saint-Germain zijn ze nog niet helemaal bekomen van de uitschakeling in de 1/8ste finales van de Champions League. Real Madrid toonde zich zowel in de heenwedstrijd als in de return sterker dan de Franse topclub, en dat kwam in de Franse hoofdstad bijzonder hard aan.

Het zag ook sterspeler Neymar uitvallen met een blessure. Zijn vervanger, Angel Di Maria, deed het erg goed en deed de Braziliaan bij momenten zelfs helemaal vergeten. De Argentijn verzeilde door de komst van Neymar en Mbappé op de bank, maar op het veld schittert hij wanneer hij zijn kans krijgt.

Onthoofd Argentinië

Die kans krijgt hij normaal erg vaak bij de Argentijnse nationale ploeg, maar deze keer zal hij die niet kunnen grijpen. Di Maria liep namelijk een blessure op aan de rechterdij en is er dus niet bij voor de clash tegen Spanje. Hoe ernstig de blessure is, is voorlopig nog niet geweten. Dat weet La Marca.

Het lijkt erop dat Argentinië allerminst op volle kracht zal kunnen aantreden tegen Spanje. Agüero speelt al zeker niet en ook Messi is erg onzeker. Nu ook Di Maria uitvalt met een blessure wordt de spoeling voor bondscoach Jorge Sampaoli.

Poll: Kan Argentinië Spanje kloppen?

TAGS  I  Argentinië  I   PSG  I   Di Maria

zondag 4 december 2022

zaterdag 3 december 2022

vrijdag 2 december 2022