Ploeggenoot heeft het écht gehad: "Neymar? Altijd hetzelfde!"

Ploeggenoot heeft het écht gehad:
Donderdag 01 maart 2018 - 19:50   I  

PSG kon gisteren eenvoudig winnen van Olympique Marseille. Een sterke Angel Di Maria, vervanger van de geblesseerde Neymar, scoorde twee keer en deed de Braziliaan zo al meteen vergeten. Toch ging het gros van de vragen gisteren na de wedstrijd wél over de stervoetballer. En daar hebben enkele ploeggenoten het nu écht mee gehad.

Zo reageerde PSG-verdediger Presnel Kimpembe erg kort toen hij alweer een vraag kreeg over Neymar. Volgens hem gaan alle vragen tegenwoordig over de vedette en is dat ook totaal niet nodig. Er spelen namelijk nog andere spelers mee.

"Weer NeymarNeymar hier, Neymar daar, overal Neymar! Ik weet niet wat ik erover moet zeggen. Als hij niet speelt, speelt hij niet. Dan kiest de coach voor andere spelers. Tuurlijk raakt het ons dat we hem moeten missen, we weten dat hij belangrijk is voor ons", aldus Kimpembe aan Le Parisien.

Ook WK in gevaar

Wellicht heeft Neymar dit seizoen zijn laatste wedstrijd voor PSG dus al gespeeld. Mogelijk blijft het daar niet bij. Het slechtste nieuws is nog dat ook het WK in gevaar komt. Voor Brazilië zou dat een enorme klap zijn, voor Neymar zelf uiteraard ook. Tijdens het vorige WK in eigen land liep Brazilië al een trauma op. Neymar liep toen een zware rugblessure op en in de halve finale verloren de Brazilianen zonder hem met 1-7 van Duitsland.

Ook Mbappé lang out?

Voor PSG wordt het tegen Real Madrid in de terugwedstrijd van de achtste finales in de Champions League een zware klus zonder Neymar. PSG moet een 3-1-achterstand trachten op te halen. Bovendien is nu ook die andere ster, Kylian Mbappé, twijfelachtig.

Poll: Is Di Maria een waardige vervanger voor Neymar?

TAGS  I  PSG  I   Neymar  I   Mbappé

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024