Speelt Eden Hazard binnenkort samen met deze absolute wereldspits?

Speelt Eden Hazard binnenkort samen met deze absolute wereldspits?
Dinsdag 27 februari 2018 - 20:14   I  

Chelsea speelt dit seizoen in de Premier League niet meer mee voor de prijzen. Het zal zich zelfs nog moeten reppen om een ticket voor de Champions League te bemachtigen. Conte werd dit seizoen meermaals geconfronteerd met een groot probleem. Chelsea kon het vertrek van Diego Costa nooit echt opvangen. Batshuayi werd te licht bevonden en ook Morata heeft problemen om zich door te zetten bij de Blues.

Daarom staat het nu al vast dat Chelsea zich komende zomer zal versterken met een spits. Daarvoor zal het volgens Sky Sports de concurrentie aangaan met Real Madrid en Manchester United. Beide ploegen gaan namelijk vol voor de Poolse topspits Robert Lewandowski.

Als hij Bayern München kan overtuigen om hem te laten vertrekken, want daar het de Pool nog een contract tot en met 2021. De 29-jarige Pool is een garantie op doelpunten en scoorde dit seizoen al 29 keer in 34 wedstrijden. Straffe cijfers waar ze in Chelsea en Man United enkel en alleen van kunnen dromen.

Stevig prijskaartje

Goedkoop is de spits wel niet. Zo raakte bekend dat Bayern zo een 170 miljoen zou willen voor de Pool. Voor een 29-jarige speler dus een bom geld. Daarom dat Chelsea enkel zal onderhandelen als Bayern wil meewerken aan een transfer.

Samen met Hazard?

Hazard zou dan eindelijk die langverwachte topspits naasth hem kunnen krijgen. Al is het maar de vraag of hij samen met de Pool bij Chelsea zal voetballen of bij Real Madrid. Ook Hazard staat namelijk op het verlanglijstje van Zinedine Zidane. Real laat al een tijdje uitschijnen dat het haar voorhoede zou willen veranderen. Een voorhoede met Hazard-Lewandowski-Salah zou bijvoorbeeld zo maar eventjes kunnen. Ook de Egyptenaar zou gevolgd worden de Madrilenen.

Poll: Speelt Lewandowski volgend seizoen nog voor Bayern München?

TAGS  I  Chelsea  I   Hazard  I   Lewandowski  I   Real Madrid  I   Bayern München

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024

zondag 21 juli 2024

zaterdag 20 juli 2024