Vanhaezebrouck breekt Teo volledig af: "Dat had jij zelfs beter gedaan"

Vanhaezebrouck breekt Teo volledig af:
Donderdag 25 januari 2018 - 06:50   I  

Anderlecht kon gisteren in eigen huis niet winnen van Waasland-Beveren. Afgelopen weekend speelde het nochtans een prima partij tegen RC Genk, maar daar was gisteren weeral niets van te merken.

Lichtpuntje voor Anderlecht was wel dat Teodorczyk nog eens kon scoren. Dat was, hou je vast, al 939 minuten geleden. Het laatste doelpunt van de Pool dateerde van 13 oktober, toen Hein Vanhaezebrouck zijn debuut vierde als Anderlecht-coach. Dat weet Het Laatste Nieuws.

Na de wedstrijd kon Vanhaezebrouck echter niet tevreden zijn over de prestatie van zijn spits. Die was weeral ondermaats en daar kon zijn doelpunt (en binnentikker) niets aan veranderen. Vanhaezebrouck betwijfelt ook of de Pool nu plots vertrokken is voor enkele doelpunten. Zo liet hij toch een grote kans onbenut na rust.

"Teodorczyk? Ik weet niet hoe goed jij (tegen journalist) kunt voetballen, maar die mogelijkheid had je ook nog wel afgewerkt. Trouwens, mocht hij nu vertrokken zijn voor meer goals, dan had hij na de pauze ook wel die kopkans binnen geknikt, niet? We zullen zien wat de toekomst brengt", aldus Vanhaezebrouck in Het Laatste Nieuws.

Poll: Is Teo nu vertrokken voor meer doelpunten?

TAGS  I  Anderlecht  I   Waasland-Beveren  I   Teodorczyk

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024