Tedesco zet puntjes op de i over Courtois: "Echt niet!"

Tedesco zet puntjes op de i over Courtois:
Zaterdag 31 augustus 2024 - 12:00   I   door Redactie

Thibaut Courtois kondigde aan dat hij zich niet meer beschikbaar wil stellen voor de Rode Duivels onder bondscoach Domenico Tedesco. De Duitser heeft nu gereageerd op dat nieuws.

Het zal allicht niet verbazen dat Tedesco er niet te veel woorden aan vuil wil maken, want anders start hij opnieuw een polemiek. Dat terwijl de bondscoach er alle baat bij heeft dat er opnieuw wat rust ontstaat bij de nationale ploeg. Zelf is hij immers ook niet bepaald geliefd meer bij de Belgische fans na het afgelopen EK. “Ik heb echt niet de behoefte om hier een soort van pingpong met Courtois van te maken. Hij heeft zijn opinie, ik heb de mijne. Hij heeft het laatste woord gehad, daar zou ik het bij willen laten", aldus Tedesco bij VTM.

Eerder had de bondscoach op de persconferentie al iets over de hele kwestie rond Courtois gezegd. “Na die match tegen Oostenrijk was Courtois erg duidelijk in zijn communicatie naar ons toe dat hij niet meer beschikbaar wou zijn voor de nationale ploeg. Maar nog tijdens het EK - en zeker snel erna - wisten we dat we snel een oplossing moesten zoeken en dat we daarin pro-actief moesten zijn. Omdat Franky Vercauteren een goeie band heeft met Thibaut, hebben we afgesproken dat hij die eerste stap zou zetten."

Poll: Wie steun jij?

TAGS  I  Thibaut Courtois  I  Rode Duivels  I  Domenico Tedesco

dinsdag 22 oktober 2024

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024