Club Brugge komt met stevige waarschuwing in aanloop naar clash met Genk

Woensdag 07 augustus 2024 - 23:00   I   door Redactie

Club Brugge wist dit seizoen nog geen officiële wedstrijd te winnen. De troepen van coach Nicky Hayen verloren twee keer en speelden een keer gelijk. Zondag wacht er al meteen een nieuwe test. Club trekt dan naar Genk, waar het zal proberen de eerste drie punten te pakken.

In aanloop naar die match, stond er woensdag in het Belfius Basecamp in Brugge nog een oefenwedstrijd op het programma. Club nam het op tegen SK Deinze uit de Challenger Pro League. Opvallend genoeg speelden heel wat spelers uit de eerste ploeg mee.

Ordonez, De Cuyper, Onyedika, Vetlesen, Nusa, Jutgla en Skov Olsen stonden namelijk allemaal in de basis. Na vijf minuten opende Jutgla de score op aangeven van De Cuyper, waarna Deinze meteen reageerde en de 1-1 maakte. In minuut 25 maakte Skov Olsen dan weer de 2-1.

Ordonez scoorde in de tweede helft de 3-1, maar Deinze kwam twintig minuten voor het einde nog terug op 3-2. Verder dan twee doelpunten raakten ze echter niet en dus won Club. Met de winst boeken ze nu het nodige vertrouwen voor zondag. De goals van Jutgla, Skov Olsen en Ordonez zullen hen ongetwijfeld deugd doen.

Poll: Kan Club zich zondag herpakken tegen Genk?