'Anderlecht pakt uit met sensationele terugkeer van ex-smaakmaker'

'Anderlecht pakt uit met sensationele terugkeer van ex-smaakmaker'
Dinsdag 30 juli 2024 - 21:00   I   door Redactie

Anderlecht zou dan toch erg dicht bij een definitieve overgang van Ludwig Augustinsson staan. De Zweed is momenteel nog eigendom van Sevilla, maar daar gaan ze zijn contract naar alle waarschijnlijkheid in onderling overleg beëindigen, dat weet Fernando Serrano.

De linksachter gold vorig seizoen als een van de sterkhouders achterin. De Zweed werd echter zonder aankoopoptie gehuurd waardoor hij deze zomer opnieuw naar Spanje trok. Beide partijen willen graag met elkaar door, maar tot een overstap kwam het nog niet.

Dat lijkt nu niet meer lang op zich te laten wachten. Volgens Serrano is Sevilla wel degelijk van plan om het contract van Augustinsson te beëindigen waardoor hij straks gratis op te pikken is. Anderlecht kan hem bijgevolg transfervrij overnemen van de Spanjaarden.

Vanaf het moment dat de speler vrij komt, lijkt een transfer er snel te komen. Anderlecht en Augustinsson hebben namelijk al lange tijd een akkoord omtrent de persoonlijke voorwaarden. Het is nu wachten voor paars-wit totdat Sevilla het target gratis laat gaan.

Poll: Wat vond jij van Augustinsson vorig seizoen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Ludwig Augustinsson  I  Sevilla

vrijdag 18 oktober 2024

donderdag 17 oktober 2024

woensdag 16 oktober 2024

dinsdag 15 oktober 2024

maandag 14 oktober 2024