'Anderlecht gaat uitpakken met Ludwig Augustinsson via listig plannetje'

'Anderlecht gaat uitpakken met Ludwig Augustinsson via listig plannetje'
Maandag 29 juli 2024 - 21:00   I   door Redactie

Er is nog steeds geen doorbraak gevonden in het transferdossier van Ludwig Augustinsson. De Zweed werd vorig seizoen door Sevilla uitgeleend aan Anderlecht, maar daar willen ze graag langer met hem door. Sindsdien is het wachten of paars-wit de linksachter kan halen.

Augustinsson strijkt een erg mooi salaris op bij Sevilla, waardoor ze bij Anderlecht moeite ondervinden om aan die eisen te voldoen. De Zweed zelf wil ook erg graag terugkeren naar Brussel, maar vooralsnog konden beide partijen nog geen akkoord bereiken.

Nog een andere factor, buiten het salaris, dat een grote rol speelt, is het feit dat Sevilla erover denkt om het contract van de Zweed per direct te beëindigen. Dat zou meteen de reden zijn waarom Anderlecht zo lang wacht om actie te ondernemen in het dossier.

Vooralsnog deden de Brusselaars dan ook nog geen bod voor Augustinsson. In de hoofdstad weten ze dat Sevilla twijfelt om hem als een vrije speler te laten gaan. Anderlecht wacht nu geduldig af op een besluit uit Spanje. Ze hopen bijgevolg om hem transfervrij naar de club te halen.

Poll: Neemt Anderlecht een te groot risico om te wachten op Augustinsson?

TAGS  I  Anderlecht  I  Ludwig Augustinsson  I  Sevilla

vrijdag 18 oktober 2024

donderdag 17 oktober 2024

woensdag 16 oktober 2024

dinsdag 15 oktober 2024

maandag 14 oktober 2024