Anderlecht schakelt plots versnelling hoger: 'Drie aanwinsten op komst'

Anderlecht schakelt plots versnelling hoger: 'Drie aanwinsten op komst'
Dinsdag 09 juli 2024 - 21:00   I   door Redactie

Anderlecht wist nog niet toe te slaan op de transfermarkt. Dat heeft te maken met enkele moeilijke dossiers. Denk maar aan het definitief vastleggen van Thomas Delaney en Ludwig Augustinsson. Beide spelers werden vorig seizoen geleend van Sevilla, waar ze hem nu proberen los te weken.

Volgens verschillende bronnen zou Delaney erg dicht bij een overeenkomst staan met Anderlecht. De Deens international is bereid om een deel van zijn salaris in te leveren om een transfer naar Anderlecht te kunnen realiseren. Op een doorbraak voor Augustinsson blijft het voorlopig nog wachten.

Naast de Scandinaviërs is Anderlecht ook bezig met Jesus Orozco Chiquete. De Mexicaans international moet 5.5 miljoen euro kosten, al is er ook concurrentie uit eigen land. Toch slaat het aanslepen van de inkomende transfers niet over tot paniek, dat meldt Het Nieuwsblad.

De krant weet dat Anderlecht geduldig wacht op een doorbraak en weet ook waar de transferprioriteiten voor de rest liggen. De Brusselaars willen graag een doelman, centrale verdediger en een creatieve middenvelder aantrekken. Eerder moest Koen Casteels nog de vervanger worden van de vertrekkende Kasper Schmeichel, maar die trok naar Saudi-Arabië.

Poll: Kan Anderlecht, mits het behalen van de transferdoelstellingen, opnieuw meedoen voor de titel?

woensdag 24 juli 2024

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024